AVK NEDERLAND BV

Aanboorzadels te bestellen bij AVK Nederland

Voor elke toepassing kunnen wij passende aanboorzadels leveren. Op elk buismateriaal kan een aanboorzadel worden gemonteerd. Doordat de aanboorzadels voorzien zijn van een rubber inlage kunnen zelfs ruwe buizen lekdicht met elkaar verbonden worden. Montage van een aanboorzadel kan vrij eenvoudig en snel, men dient enkel een aantal bouten of moeren aan te draaien. Door ons gebruik van duurzame materialen kan de consument vertrouwen op een sterk product dat jaren dienst doet.

Verschillende materialen

AVK Nederland kan aanboorzadels voor gietijzeren buizen leveren, maar ook voor koper, staal, asbest cement en PVC. Wij werken met geprofileerd rubber met wafelstructuur in een stevige pakking. Passende aanboorzadels voor waterleidingen, gasbuizen en ook rioleringen; AVK levert ze volgens de wettelijke voorwaarden met de zekerheid van kwaliteit.

Degelijk en duurzaam

Onze aanboorzadels zijn eenvoudig te monteren, onderhoudsvrij en ontworpen voor een lange levensduur. Met de aanboorzadels van AVK wordt de aanleg van een buizensysteem eenvoudiger en onderhoudsarm. Onze producten worden veelal volledig machinaal geproduceerd en staan onder voortdurende controle. AVK Nederland levert daarmee degelijkheid en bovenal duurzaamheid.

Ons assortiment

Voor meer informatie over ons assortiment aanboorzadels raadpleegt u de catalogus. Daarnaast is onze klantenservice(afdeling verkoop) altijd bereikbaar via het contactformulier om vragen te beantwoorden.