AVK NEDERLAND BV

Brandkranen installeren met de materialen van AVK Nederland

Brandkranen die tegen een stootje kunnen en die toch eenvoudig te vervangen zijn bij controle of schade zijn een voorwaarde voor een veilige werkomgeving. Deze bruikbare en onderhoudsvriendelijke brandkranen kan AVK leveren met de bijbehorende montagebenodigdheden. En dat alles van de hoogste kwaliteit. Van de gietijzeren kern tot de rubberen bescherming, de Epoxy poeder coating tot de RVS spindel; alles aan de brandkranen is van hoogwaardig en duurzaam materiaal gemaakt waar de consument op kan vertrouwen.

Gecertificeerde brandkranen

AVK levert diverse brandkranen voor binnen en buiten die voldoen aan alle EN, DIN- en NBR-normen en tevens voorzien zijn van de juiste certificeringen voor verschillende toepassingen. Onze brandkranen vormen een veilige basis die tot een veelomvattend systeem uitgebreid kunnen worden om elk gewenst terrein optimaal te beveiligen. Door ons gebruik van duurzaam materiaal met Kiwa Keur wordt het onderhoud minder omvangrijk. Als er toch reparaties nodig zijn dan zijn onze materialen snel en eenvoudig te vervangen, zelfs op het moment dat het systeem in werking is.

Betrouwbaar en duurzaam

Voor eenvoudig te monteren brandkranen die vrijwel geen onderhoud behoeven en jaren bruikbaar blijven is AVK Nederland dan ook de aangewezen leverancier waar u als consument op kunt vertrouwen.

De mogelijkheden

De brandkranen en toebehoren die wij leveren zijn uit voorraad leverbaar en vindt u terug in onze catalogus. Tevens kunt u voor specifiekere wensen of vragen contact met ons opnemen via het contactformulier.