AVK NEDERLAND BV

Optimaal functionerende keerkleppen via AVK Nederland

Om terugstroming van het medium te voorkomen gebruikt u een kwalitatief goed keerklep. Bij AVK Nederland bent u op het juiste adres voor diverse soorten keerkleppen zoals balkeerkleppen en terugslagkleppen. Welke keerklep u ook zoekt, bij AVK Nederland weet u zeker dat u de correcte klep voor uw toepassing vindt.

Degelijkheid door duurzame materialen

De keerkleppen van AVK Nederland worden duurzaam geproduceerd. De kleppen voldoen aan de geldende normeringen én eisen. De AVK terugslagklep, serie 41, is in diverse varianten verkrijgbaar. Tevens zijn er meerder opties beschikbaar zoals een hefboom met tegengewicht en een extern verenpakket. De AVK balkeerklep, serie 53, kan geleverd worden in gietijzer óf in RVS. Zowel met draad- als met flensaansluiting. Standaard geleverd met een zinkende, gevulkaniseerde rubberen bal. Optioneel is ook een drijven bal beschikbaar.

AVK Nederland heeft voor elke toepassing en conform de wensen van de klant de juiste keerklep in huis.

De AVK keerkleppen zijn onderhoudsarm én eenvoudig te monteren.

De leverbare keerkleppen vindt u terug in onze catalogus. Heeft u daarnaast nog vragen of specifieke wensen, dan kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier.