AVK NEDERLAND BV

Plaatafsluiter: snel gevonden via AVK Nederland

Met een plaatafsluiter kan de juiste doorstroming bepaald worden. De doorstroming van de vloeistof of het gas kan op die manier zo precies mogelijk afgesteld worden of zelfs helemaal afgesloten. Het is dan ook niet alleen van belang dat er een plaatafsluiter ingebouwd is, maar dat dit ook een goede is waarmee u nog jaren vooruit kunt zonder er veel onderhoud aan te hoeven plegen.

Handmatig of automatisch

AVK biedt mechanische en pneumatische plaatafsluiters die gemaakt zijn van de beste materialen en met uiterste precisie gefabriceerd zijn. Met onze epoxy poeder coating en een RVS spindel maken wij gebruik van hoogstaande materialen die voldoen aan de normen volgens de laatste wetgevingen. Op deze wijze maken wij onze plaatafsluiters die beschikken over de juiste certificering zodat de consument er vanuit kan gaan dat alles naar behoren werkt.

Eenvoud en duurzaamheid

Plaatafsluiters van AVK zijn altijd eenvoudig te monteren, onderhoudsvrij, ontworpen voor een lange levensduur en direct uit voorraad leverbaar. Als u werkt met de plaatafsluiters en andere onderdelen van AVK weet u dat u met degelijke materialen te maken heeft waar u jarenlang op kunt vertrouwen. Onze onderdelen zijn voorzien van een Kiwa Keur en ook voor onze plaatafsluiters geldt dat ze voldoen aan de geldende EN- en DIN-normen.

Voor meer informatie over onze plaatafsluiters verwijzen wij u naar onze catalogus. Mocht u nog specifieke wensen of vragen hebben dan kunt u ons contactformulier invullen om onze klantenservice te raadplegen.