AVK NEDERLAND BV

Inwendige en uitwendige reparatieklemmen van AVK Nederland.

Uitwendige en inwendige reparatieklemmen zijn twee heel verschillende soorten en AVK Nederland kan beide leveren. In de loop der jaren kunnen er gebruikssporen, scheuren, gaatjes of kleine breuken ontstaan in het leidingnetwerk. Met uitwendige klemmen worden buizen aan de buitenkant voorzien van een RVS klem met een rubber inlage. Terwijl inwendige reparatieklemmen voorzien zijn van een los dik rubber manchet die d.m.v. een RVS ring tegen de binnenkant van de buis wordt “gedrukt” en zodoende zorg draagt voor een optimale afdichting.

Hoogwaardig RVS

De AVK reparatieklemmen zijn eenvoudig te monteren. Tevens gebruiken wij hoogwaardige RVS materialen bij het produceren van onze klemmen. Uw leidingen van PVC, koper, asbest, cement, staal of gietijzer repareert u eenvoudig met de degelijke reparatieklemmen van AVK.

Assortiment

Voor meer informatie over ons assortiment reparatieklemmen en alle leverbare modellen raadpleegt u onze catalogus. Heeft u bijzondere wensen of vragen over onze reparatieklemmen? Vul dan het contactformulier in om onze medewerkers op de klantenservice te bereiken.