AVK NEDERLAND BV

Betrouwbare schuifafsluiters via AVK Nederland

Schuifafsluiters dienen vooral erg veilig te zijn. Om veilige schuifafsluiters of flensafsluiters te fabriceren maakt AVK gebruik van de beste materialen. Net als bij al onze onderdelen gaat het ook bij de schuifafsluiters om onderhoudsarme en duurzame producten die eenvoudig te monteren zijn. AVK houdt oog voor detail waardoor we betrouwbare onderdelen kunnen leveren voor uw water-gas- en afvoerleidingen. Ook leveren wij schuifafsluiters voor de veiligste brandkraansystemen die voldoen aan de huidige NBR-normen.

De schuifafsluiters van AVK zijn kenmerkend vanwege:

  • Grote duurzaamheid door het gebruik van geheugenrubber
  • Dubbele vulkanisatieproces van het rubber
  • Robuust ontwerp van de schuifafsluiter
  • Drievoudig beveiligd afdichtingssysteem
  • Zeer sterke spindel
  • Grondige bescherming tegen corrosie

Vaste waarden

De schuifafsluiters van AVK zijn ontworpen met in acht neming van onze vaste waarden op het gebied van montage, onderhoud en duurzaamheid. Daarnaast is het van het grootste belang dat onze producten betrouwbaar en veilig zijn. Bij het ontwerpen van de schuifafsluiters is dan ook tot in het kleinste detail aandacht besteed aan de veiligheid van de schuifafsluiters. De schuif is volledig gevulkaniseerd met KIWA / ATA goedgekeurd EPDM rubber en voldoet daarmee aan de vereiste normen van de NBR.

Onze schuifafsluiters vindt u terug in de catalogus. Mocht u verder nog vragen hebben of informatie wensen, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.