AVK NEDERLAND BV

Duurzame vlotterafsluiters vindt u bij AVK Nederland

Het vloeistofniveau kunt u op verschillende manieren meten en afsluiten, maar de beproefde methode met gebruik van de vlotterafsluiter is nog altijd een goede manier. Het grote voordeel is dat het ook nog eens zonder gebruik van extra energie werkt. De vlotter sluit vanzelf zodra het gewenste niveau bereikt is.

Steelbediening 

De vlotterafsluiters van AVK werken zoals de standaard vlotterafsluiters werken, maar hebben als extra beveiliging ook nog een handmatig bedienbare steel om zelf de afsluiting te bepalen. Zoals bij al onze onderdelen is de afwerking ook bij de vlotterafsluiter optimaal. We maken gebruik van de beste materialen zoals hoogwaardig gevulkaniseerd rubber. Onze onderdelen voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen door de wet en onszelf gesteld.

Het functioneren van een vlotterafsluiter van AVK kunt u gerust vertrouwen. AVK besteedt veel aandacht aan het ontwerp en de uitvoering. En ook voor onze vlotterafsluiter geldt dat we uitgaan van eenvoudige montage, onderhoudsvrije producten en een grote duurzaamheid.

Catalogus

Meer informatie over de beschikbare vlotterafsluiters vindt u in onze catalogus. Mocht u verder nog vragen hebben, dan verwijzen wij u door naar onze klantenservice die eenvoudig te bereiken is via het contactformulier.