AVK NEDERLAND BV

Nieuws

 • Product innovatie

  We streven er voortdurend naar om nieuwe innovatieve producten aan te bieden en ons productaanbod aan te passen aan de behoeften van onze klanten. U vindt hier productintroducties en productupdates, informatie over toegevoegde maten van producten en andere relevante productinformatie, case stories en dergelijke.
 • AVK interlink

  AVK interlink is een nieuwsbrief gemaakt door AVK International A/S en wordt 2 tot 3 keer per jaar uitgegeven in een oplage van 5000 exemplaren.
 • AVK Nieuws wereldwijd

  Wij geloven in een continue groei om onze positie onder de toonaangevende leveranciers binnen onze branche te behouden. Hier vindt U nieuwsberichten uit de AVK organisatie zoals overnames, nieuwe AVK bedrijven en faciliteiten, samenwerkingsverbanden en allianties, jaarverslagen en dergelijke.
 • AVK NL building

  AVK nieuws Nederland

  Wij geloven in een continue groei om onze positie onder de toonaangevende leveranciers binnen onze branche te behouden. Hier vindt U nieuwsberichten uit de AVK Nederland organisatie.
 • AVK Nieuwsbrieven

  De digitale nieuwsbrieven van AVK Nederland worden 3 à 4 keer per jaar aan onze relaties verstuurd. Hier vindt U een overzicht van alle verzonden nieuwsbrieven.