AVK NEDERLAND BV

AVK automatische ont- en beluchters

13-07-2015

Compleet programma automatische ont- en beluchters verkrijgbaar bij AVK Nederland BV

Controle krijgen over de lucht in een leiding van vloeibare stoffen, voornamelijk (afval) water, om zo een optimale bescherming te garanderen van het gehele leidingsysteem. Met deze gedachte in het achterhoofd heeft Rob Salomons, Accountmanager AVK Nederland BV, een 7 daagse seminar bijgewoond over automatische ont- en beluchters in Israël.

Tijdens deze training, welke georganiseerd werd door A.R.I. Valves, werden alle aspecten omtrent lucht in de leiding uitvoerig behandeld.

 

Enkele onderwerpen die behandeld zijn tijdens de training:

  • Lucht tijdens het vullen van de leiding
  • Lucht tijdens het draineren van de leiding
  • Flow control en kostenbesparing
  • Waterslag

 

Naast bovenstaande punten heeft Rob een uitvoerige training gekregen in de diversiteit aan automatische ont- en beluchters die AVK kan leveren. Welk type ont- en beluchter kan je nu het beste gebruiken? En waar op de leiding moet je die plaatsen? Op deze vragen kunnen wij, met hulp van on eigen softwareprogramma, ARIavcad, u een passend antwoord geven.

AVK Nederland BV beschikt samen met A.R.I Valves over meer dan 40 jaar ervaring in de segmenten Water, Afvalwater, Agricultuur en Industrie. En onze ervaring delen wij graag met u!

Voor al uw vragen over de AVK Automatische ont- en beluchters kunt u terecht bij Rob Salomons, rsalomons@avknederland.nl / 06 - 22 92 12 52.