AVK NEDERLAND BV

WIN dé AVK WORLD WATER AWARD

13-02-2018

Om Wereldwaterdag te promoten, nodigt AVK haar klanten en partners uit om deel te nemen aan een wedstrijd die zich niet alleen op Wereldwaterdag richt, maar ook op het doel met betrekking tot duurzame ontwikkeling, nummer 6 van de Verenigde Naties: "Schoon water en sanitaire voorzieningen voor iedereen ".

Wereldwaterdag, elk jaar op 22 maart, gaat over aandacht vestigen op het belang van water. Het thema voor Wereldwaterdag 2018 is 'NATUUR VOOR WATER' - onderzoeken van op de natuur gebaseerde oplossingen voor de wateruitdagingen waar we in de 21ste eeuw voor staan.

Beschadigde ecosystemen beïnvloeden de kwantiteit en kwaliteit van water dat beschikbaar is voor menselijke consumptie. Vandaag leven 2,1 miljard mensen zonder veilig drinkwater; dit is van invloed op hun gezondheid, onderwijs en levensonderhoud. Duurzame ontwikkeling VN-doelstelling 6 verbindt de wereld om ervoor te zorgen dat iedereen tegen 2030 toegang heeft tot veilig water, en doelstellingen heeft voor het beschermen van de natuurlijke omgeving en het verminderen van vervuiling.

Onze producten en oplossingen maken deel uit van vitale infrastructuren die de basis vormen waarop lokale gemeenschappen zich ontwikkelen en bijdragen aan duurzame groei en zo de kwaliteit van leven voor miljoenen mensen verbetert.

Neem deel met uw beste case story

Om aandacht te vestigen op Wereldwaterdag, willen we u vragen om deel te nemen aan de wereldwijde wedstrijd door uw beste verhaal in te dienen. En ons te vertellen wat u of uw organisatie hebben gedaan om veilig drinkwater voor iedereen te bereiken, bijvoorbeeld door het waterverlies te beperken, door uw afvalwateropvangsysteem uit te breiden of met het upgraden van uw afvalwaterzuiveringsinstallatie, indien mogelijk met AVK producten en oplossingen.

Win een luxe Oesterfestival verblijf in Denemarken
De winnaar wint de AVK World Water Award en een luxe 2-daags Oesterfestival verblijf in Denemarken voor 2 personen, inclusief een 4-gangen gastronomisch diner, een 2-persoons hotelkamer, ontbijt, een oester safari en businessclass vliegtickets. U bezoekt het hoofdkantoor van AVK en neemt deel aan de winnaarsceremonie.

Hoe gaat het in zijn werk
Er is geen standaard format voor de case story, maar het moet een tijdspad weergeven, het doel van het project, een beschrijving van het proces, voor en na data en een foto van het proces of het eindresultaat. Lees ook onderstaande voorwaarden of klik hier voor de brochure.

Wanneer en waar
Stuur uw verhaal voor 26 februari 2018 naar marketing@avknederland.nl. De winnaar wordt op 22 maart 2018 bekend gemaakt en wordt rechtstreeks door AVK Holding A/S benaderd.

Voorwaarden
Door deel te nemen gaat de deelnemer ermee akkoord volledig en onvoorwaardelijk aan deze regels te zijn gebonden en de besluiten van AVK Holding A/S als definitief en bindend te aanvaarden, aangezien deze betrekking hebben op de inhoud van deze campagne. Inzendingen die onvolledig zijn of niet voldoen aan de regels of specificaties kunnen door AVK Holding A/S worden gediskwalificeerd. Het winnende case-verhaal zal worden geselecteerd door AVK Holding A/S. De winkansen zijn afhankelijk van het aantal in aanmerking komende inzendingen. De specifieke kenmerken van de prijs worden uitsluitend bepaald door AVK Holding A/S en contant geld of een andere prijssubstitutie is niet toegestaan, behalve ter discretie van AVK Holding A/S. De prijzen zijn niet overdraagbaar. Alle prijs gerelateerde kosten, inclusief alle federale, staats- en / of lokale belastingen, zijn voor de winnaar. Aanvaarding van de prijs vormt een toestemming voor AVK Holding A/S om de naam en vermelding van de winnaar te gebruiken voor reclamedoeleinden en handel zonder verdere compensatie, tenzij wettelijk verboden.

Informatie over de Wereldwaterdag en de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN:

- http://www.worldwaterday.org/

- http://www.un.org/sustainabledevelopment/sustainable-development-goals/