AVK NEDERLAND BV

Bezoek aan AVK in Denemarken

24-10-2016

Onlangs hebben Rob Salomons (Accountmanager) en Michiel de Gooijer (Sales engineer) een bezoek gebracht aan AVK Denemarken in Galten. Hier hebben ze samen met AVK medewerkers uit Noorwegen, Kazachstan, België, Duitsland, Spanje en Zwitserland verschillende presentaties bijgewoond en de fabrieken bezocht.

Tijdens dit tweedaagse bezoek zijn door middel van diverse presentaties de segmenten water, afvalwater, gas en brandbestrijding behandeld. Deze presentaties werden verzorgd door de productspecialisten binnen deze vier segmenten. Door de interactie tussen de productspecialisten en de AVK medewerkers zijn er meerdere praktijkvoorbeelden behandeld. Door het behandelen van de praktijkvoorbeelden kwam de grote diversiteit in situaties tussen de verschillende landen naar voren.

Tevens hebben de medewerkers een rondleiding gehad door het distributiecentrum, de rubberfabriek (AVK Gummi) en de fabriek waar de afsluiters en Supa Maxi’s worden geproduceerd. Vooral in het distributiecentrum komt naar voren dat de AVK producten over de hele wereld worden verspreid.

Terugkijkend op het bezoek, voor beide heren van AVK Nederland een interessante en leerzame trip. Op de vraag wat hen het meeste is bij gebleven van het bezoek antwoorden beide nagenoeg hetzelfde. ‘In de showroom van AVK Denemarken voel je, je als een kind in een snoepwinkel’.

Belofte #2 : Verwacht mondiaal leiderschap en lokale betrokkenheid

AVK International - DK