AVK NEDERLAND BV

AVK Nederland BV tekent belangrijke overeenkomst met Zuid Koreaans bedrijf

08-11-2016

Licentie overeenkomst met onderneming Jeongwoo Coupling Co., Ltd uit het Zuid Koreaanse Gimhae-si Gyeong-nam

AVK Nederland BV heeft onlangs een handtekening gezet onder een licentie overeenkomst met de onderneming Jeongwoo Coupling Co., Ltd uit het Zuid Koreaanse Gimhae-si Gyeong-nam. Deze onderneming produceert speciale roestvast stalen koppelingen en reparatieklemmen voor de water, gas en industriële markt die wereldwijd worden toegepast. Deze productgroep ontbrak nog aan het bestaande leveringsprogramma van AVK Nederland.

Met deze belangrijke ondertekening heeft AVK Nederland besloten om de gehele productie van dit nieuwe product voor de wereldwijd opererende AVK groep (80 ondernemingen) in Vaassen op te starten. Voor de uitbreiding van de productiehal en het ontwikkelen van speciale robots om deze koppelingen en reparatieklemmen te kunnen produceren is twee jaar uit getrokken. Tot die tijd zal het product onder "private label" worden geleverd door alle vestigingen binnen de AVK-groep. Uiteraard zal na voltooiing van deze geplande uitbreiding het aantal medewerkers sterk worden uitgebreid en een positieve invloed hebben op de werkgelegenheid in Vaassen e.o.

De ondertekening vond plaats in het bijzijn van, op de foto vlnr, Hendrik Kwakkel, Algemeen Directeur AVK Nederland BV, CEO In-Tai Yoo van Jeongwoo Coupling Co. Ltd. en Erik Visser, Wethouder van Economie en Arbeidsmarkt van de gemeente Epe.

Over AVK

De belangrijkste activiteiten van de AVK Groep en tevens wereldmarktleider zijn de ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van afsluiters, brandkranen en toebehoren voor de levering van water, gas, rioolwaterzuivering en brandbeveiliging. De AVK Groep, met meer dan 80 ondernemingen wereldwijd, levert producten en diensten via eigen verkoopkantoren, agenten, distributeurs en licentiehouders. De AVK Groep is eigendom van de Deense oprichter Niels Aage Kjær en biedt werk aan ongeveer 3100 mensen.