AVK NEDERLAND BV

AFSCHEID | Loslaten met een gerust hart...

04-07-2017

Na 1 jaar en 4 maanden is het tijd om afscheid te nemen van mijn inspirerende opdrachtgever AVK Nederland. Met een lach en met een traan. Hendrik Kwakkel, de directeur, vertelde mij bij aanvang van mijn werkzaamheden reeds dat de werknemers van AVK blauw bloed hebben. Ze zijn allen besmet met het blauwe virus dat AVK heet. En hij had gelijk. Na 2 weken werken bij AVK betrapte ik mijzelf erop dat ik naar de stoeptegels keek, óveral waar ik liep en daar de straatpotten van AVK zag en vrolijk hardop uitriep: “Kijk AVK!”. Wereldmarktleider en niet weg te denken uit het straatbeeld. Tevens zal AVK niet weg te denken zijn uit mijn hart. Een dynamisch innovatief bedrijf en, ook op internationaal vlak, een pionier die altijd in beweging is en haar tijd ver vooruit. Met intrinsiek betrokken medewerkers die door het vuur gaan voor hun klanten en heilig geloven in hun eigen hoogwaardige en betrouwbare producten. En dat stralen ze uit. Plezier aan alle kanten. Passie verkoopt! Dat blijkt maar weer.

Ik voel me gezegend en dankbaar voor de geweldige, leerzame en uitdagende samenwerking en de persoonlijke verbinding die ik met iedereen bij AVK Nederland heb mogen ondervinden. Het begon met mooie persoonlijke gesprekken met medewerkers om te bepalen waar de marketingbehoeften uit bestonden. Daarna heb ik een plan geschreven van Marketing bevindingen, verbetervoorstellen en acties. Tussendoor nog een seminar organiseren. Was het even wennen voor de medewerkers? Túúrlijk want ik leg de vinger op de zere plek(ken) en ik ben recht door zee. Maar ik ben supertrots op iedereen binnen AVK want iedereen, geen enkele uitzondering daar gelaten, hebben mijn verbetervoorstellen opgepakt en ten uitvoer gebracht. Wat is er ontzettend veel werk verzet in de periode die achter ons ligt. Dat is nog eens eer van ons gezamenlijk werk hebben en daar doe ik het voor!

Het stokje mag ik nu overdragen aan Dana Hofman, de nieuwe Marketing Manager. Per 4 juli zal zij werkzaam zijn bij AVK. Een enthousiaste, gedreven, assertieve dame die van aanpakken houdt. Zij zal zorgdragen voor de continuïteit en borging van de Marketing werkzaamheden die zijn ingezet. Het volste vertrouwen heb ik in haar en dat maakt dat ik met een gerust hart afscheid kan nemen en loslaten…

Het ga jullie goed, privé als zakelijk, en in goede gezondheid!

Sandra Bonestroo (Interim Marketing Manager)