AVK NEDERLAND BV

AVK Nederland heeft de beste levertijden binnen de AVK groep

05-12-2017

De AVK groep, waar AVK Nederland onderdeel van is, meet maandelijks de leverbetrouwbaarheid van al haar vestigingen. Snelle en betrouwbare levertijden zijn doorslaggevend voor de AVK Groep.

AVK Nederland staat binnen de groep aan kop qua leverprestaties, ongeveer 95% van de leveringen van AVK Nederland gebeurt op tijd. De hoogste score van de bijna 100 bedrijven waaruit de AVK Groep bestaat. Als klanten van AVK Nederland vóór 14.00 uur voorraadartikelen bestellen, wordt er de volgende dag geleverd.

Efficiënte voorraadbeheersing
Een van de redenen voor deze hoge leverprestaties is dat AVK Nederland de mogelijkheden van het SCIPPER platvorm, waar de supply chain een onderdeel van is, zo optimal mogelijk probeert door te voeren in de processen. Gestandaardiseerde werkprocedures en een goede gegevensdiscipline geven ons een duidelijk overzicht van de voorraad en helpen ons om een korte levertijd te realiseren. AVK Nederland maakt ook gebruik van het systeem voor continue opvolging van klanten. "Het belangrijkste bij hoge leveringsprestaties is de motivatie van alle werknemers van AVK Nederland, efficiënt voorraadbeheer en onze kennis van onze klanten”, zegt Hendrik Kwakkel, directeur van AVK Nederland.

Geprezen door waterbedrijf Vitens
Een van de klanten die profiteert van de levertijden van AVK Nederland is Vitens, de grootste leverancier van drinkwater in Nederland. De onderlinge overeenkomst bepaalt dat AVK Nederland een KPI-score van 95% moet behalen op haar leveringen aan Vitens. De teammanager voor logistiek en materiaal bij Vitens, Gerard Bijeman, ontvangt elke maand de KPI-score.

"Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met AVK Nederland, vier dingen zijn belangrijk voor ons als het gaat om de kwaliteit van de levering." De eerste is tijdige levering, het tweede is stofdicht en hygiënisch verpakken van de producten en wat ook van cruciaal belang is, is dat er geen schade aan de coatinglaag wordt veroorzaakt. Ten slotte is het belangrijk dat we nauwkeurige informatie ontvangen in de paklijst van het product", zegt Gerard Bijemann.