Onderdeel van vitale infrastructuur

Uw betrouwbare partner

AVK staat wereldwijd bekend als producent van kwalitatief hoogwaardige appendages en accessoires. Wij dragen bij aan duurzame oplossingen voor de segmenten water, gas, afvalwater, irrigatie, brandbestrijding en industriële toepassingen. 

Welkom bij AVK Nederland

AVK Nederland is onderdeel van de AVK Groep, één van de belangrijkste producenten van appendages in de segmenten: water, gas, afvalwater, irrigatie, brandbestrijding en industrie. Ons productprogramma bestaat uit een grote diversiteit aan afsluiters, brandkranen, koppelingen, straatpotten en accessoires die allemaal voldoen aan de hoogste normen qua veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. In onze eigen productielocatie AVK Rewag worden jaarlijks tienduizenden RVS reparatieklemmen, koppelingen, ondersteuningsbussen en aanboorzadels geproduceerd.

AVK producten zijn ontworpen volgens de belangrijkste internationale normen en worden verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld. Zaken doen met de AVK Groep betekent dat u kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit en een lange levensduur mag verwachten.

1980

Oprichting AVK Nederland

+ 100

Landen waarin AVK actief is

+4800

Aantal medewerkers wereldwijd

Informatie

Interactieve AVK-wereld

De meeste van onze producten zijn geïnstalleerd onder de grond, dus je ziet ze niet vaak. In onze interactieve AVK-wereld kunt u meer te weten komen over onze producten en zien waar ze worden toegepast. 

Video

AVK Repico®

Animatie over het Repico® programma koppelingen en reparatiekoppelingen

Compleet assortiment

Programma overzicht

Brochure met daarin een korte introductie van AVK Nederland en een product overzicht voor drinkwater, afvalwater, gasdistributie en brandbestrijding.

Corporate video

Kom eens binnen kijken bij AVK Nederland

AVK Nederland is al meer dan 40 jaar gevestigd in Vaassen en maakt deel uit van de internationale AVK groep. In deze bedrijfsvideo laten we u graag meer zien over onze dagelijkse activiteiten op het gebied van verkoop, logistiek, productie, ontwikkeling, klantenservice en maatschappelijk verantwoord ondernemen.