AVK Nederland

AVK Nederland is onderdeel van de AVK Groep, één van de belangrijkste producenten van appendages in de segmenten: water, gas, afvalwater, brandbestrijding en industrie. Ons productprogramma bestaat uit een grote diversiteit aan afsluiters, brandkranen, koppelingen, straatpotten en accessoires die allemaal voldoen aan de hoogste normen qua veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Expect... AVK

Door onze productievestigingen én wereldwijd verspreide verkoopmaatschappijen staan wij dicht bij onze klanten. Zaken doen met AVK betekent gebruik maken van onze knowhow, expertise en toewijding. Met onze vijf pijlers willen we voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van: kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie, duurzaamheid en klantenservice. Wij leveren dan ook maatwerk en kunnen inspelen op elke specifieke wens en marktbehoefte. En we willen deze continue overtreffen.  Expect… AVK. Lees meer….

Kwaliteit

De producten van AVK kenmerken zich door een hoge constante kwaliteit, concurrerend prijsniveau en duurzaamheid, een en ander in lijn met de verwachtingen in de markt. Dit vraagt om strikte kwaliteitscontrole van het productieproces, van begin tot eind. AVK is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Als het op kwaliteit aankomt, laat AVK niets aan het toeval over.

Logistiek centrum 

Het logistieke centrum van AVK Nederland bevindt zich aan de Radeweg in Vaassen. Dit magazijn wordt gestuurd door geautomatiseerde processen, zoals MRP runs voor de inkoop, een WMS met barcode scanning en geautomatiseerde afhandeling van uw orders. We zijn dan ook erg trots op onze leverprestaties, waarbij meer dan 95% van de leveringen op tijd plaatsvindt.

Productielocatie

Onze productielocatie AVK Rewag vindt u aan de Schorsweg in Vaassen. In deze uitstekend uitgeruste fabriek met onder andere persstraten en lasrobots worden jaarlijks tienduizenden reparatieklemmen en ondersteuningsbussen geproduceerd. Voor de Nederlandse markt is een spoedlevering op dezelfde dag zelfs mogelijk.  Tevens vindt hier de productie plaats van RVS aanboorzadels, Orion koppelingen en diverse gietijzeren zadels met bijbehorende RVS beugels. Daarnaast is er een speciale afdeling voor het Polyurethaan coaten van afsluiters en appendages. Sinds 2018 is het productiepakket uitgebreid met de Repico® buis- en reparatiekoppelingen. Natuurlijk mag een speciale testruimte voor het uitvoeren van diverse ontwikkeling- en productietesten niet ontbreken. 

Betrokken medewerkers

Niet alleen onze klanten maar ook onze medewerkers staan centraal. Wij streven ernaar om hoog gekwalificeerde en intrinsiek betrokken personeel aan te trekken en te behouden. Medewerkers die de normen en waarden van AVK Nederland op maatschappelijk en sociaal gebied delen. Zij krijgen alle ruimte om zichzelf te ontplooien en te groeien. Dat stelt AVK weer in staat om te blijven innoveren en investeren. In elkaar, in onze klanten, in onze producten en in onze samenleving.

Duurzaamheid

AVK houdt rekening met mens en milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, het stimuleren van een circulaire economie en een duurzaam personeelsbeleid zijn onze uitgangspunten. Met als doel samen met onze klanten, leveranciers, stakeholders en medewerkers een betere wereld om ons heen te creëren. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoording serieus en maken onze prestaties op dit gebied daarom concreet en objectief aantoonbaar door middel van het MVO Prestatieladder certificaat. We zijn trots dat we, als één van de slechts 38 bedrijven in Nederland, niveau 4 (het op één na hoogste niveau) hebben behaald!  Lees meer….

 

AVK Nederland behaalt MVO Prestatieladder niveau 4

MVO nieuws

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoording serieus en maken onze prestaties op dit gebied daarom concreet en objectief aantoonbaar door middel van het MVO Prestatieladder certificaat. We zijn trots dat we, als één van de slechts 38 bedrijven in Nederland, niveau 4 (het op één na hoogste niveau) hebben behaald! 

Video

Kom eens binnen kijken bij AVK Nederland

AVK Nederland is al meer dan 40 jaar gevestigd in Vaassen en maakt deel uit van de internationale AVK groep. In deze bedrijfsvideo laten we u graag meer zien over onze dagelijkse activiteiten op het gebied van verkoop, logistiek, productie, ontwikkeling, klantenservice en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Download

Programma overzicht

Brochure met daarin een korte introductie van AVK Nederland en een product overzicht voor drinkwater, afvalwater, gasdistributie en brandbestrijding.