AVK NEDERLAND BV

NEVI Inkoopdag - 22 juni 2017

13-06-2017

Voor diegene die geïnteresseerd is om naar de NEVI Inkoopdag op 22 juni 2017 te gaan mogen wij 50% korting aanbieden op de deelnameprijs. Middels per e-mail via marketing@avknederland.nl op te vragen kortingscode.

Deelname aan de NEVI Inkoopdag bedraagt €399,- (excl. btw) voor niet-leden. Voor NEVI-leden geldt het speciale ledentarief van €249,- (excl. btw). Heeft u een kortingscode, dan kunt u deze op de website  http://www.nevi-inkoopdag.nl/page73943/inschrijven# invullen. Korting kan achteraf niet nog worden verwerkt.

In het programma zijn twee rondes met deelsessies. Niet iedere deelsessie wordt in elke ronde gegeven. De beschrijving van de deelsessies is terug te vinden op de website www.nevi-inkoopdag.nl in de menubalk onder Deelsessies. Vol is helaas vol! Tijdens ronde 1 van 11.45  - 12.45 uur zullen Hendrik van Zantvoort van Liander, Albert Dokter en Sandra Bonestroo van AVK Nederland BV spreken over: ‘Wie bepaalt hoe circulair je gaat inkopen? Inkoop, leverancier of de gebruiker?’ Via eerdergenoemde inschrijvingslink kunt u aangeven welke twee deelsessies u wenst te volgen.

Wij zien en horen u graag!