AVK NEDERLAND BV

Win de AVK World Water Award

12-02-2019

Om de Wereldwaterdag op 22 maart te promoten, nodigt AVK u uit om deel te nemen aan een wedstrijd. Deze richt zich op doelstelling nummer 6, (duurzame ontwikkeling) van de Verenigde Naties: "Schoon water en sanitaire voorzieningen voor iedereen". De winnaar wint de AVK World Water Award en een luxe 2-daags Oesterfestival verblijf in Denemarken voor 2 personen, een 4-gangen gastronomisch diner, een 2-persoons hotelkamer, ontbijt, een oester safari en businessclass vliegtickets. U bezoekt het hoofdkantoor van AVK en neemt deel aan de winnaarsceremonie.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Neem deel met uw beste case story en vertel ons wat u gedaan heeft om veilig drinkwater mogelijk te maken voor iedereen, bijvoorbeeld door het waterverlies te beperken, door veilig drinkwater te realiseren voor een gemeenschap, of door een duurzamere manier om waterbronnen te beheren. Er is geen standaard format voor de case story, maar het moet een tijdspad weergeven, het doel van het project, een beschrijving van het proces, voor en na data en een foto van het proces of het eindresultaat. 

Stuur uw verhaal voor 26 februari naar marketing@avknederland.nl. De wedstrijd is wereldwijd, de winnaar wordt op 22 maart bekend gemaakt en wordt rechtstreeks door AVK Holding A/S benaderd.