Nieuwe algemeen directeur

Mijn naam is Dennis Wezenberg en ben 45 jaar, geboren en getogen in de mooie Hanzestad Kampen. Per 1 november 2020 mag ik met veel plezier en enthousiasme starten als Algemeen Directeur van AVK Nederland BV. Tot eind maart 2021 zal ik worden bijgestaan door de huidige algemeen directeur Hendrik Kwakkel. Vanaf 1 april 2021 blijft Hendrik Kwakkel betrokken bij de onderneming door plaats te nemen in de Board of Directors van AVK Nederland BV.

Na mijn opleiding aan de HTS in Groningen ben ik mijn carrière begonnen bij Future Pipe Industries in Hardenberg (v.h. Wavin Repox). Gedurende de eerste jaren was ik vooral actief met procesverbeteringen op het gebied van productie en engineering maar uiteindelijk ben ik steeds verder gegroeid in marketing & sales en algemeen management.

Inmiddels kan ik terugkijken op meer dan 10 jaar management ervaring bij verschillende bedrijven die actief zijn in de sectoren water en afvalwater, industrie, olie & gas en maritiem. De producten varieerden van leidingsystemen tot opslagtanks en proces apparaten. Bij projecten was er veelal een korte lijn met leveranciers van kleppen, afsluiters en pijpkoppelingen. Wat zegt men ook al weer? “Zonder pijpleidingen en appendages is transport van een vloeistof of gas niet mogelijk”. De cirkel voor mij is dus rond nu ik ga starten bij AVK Nederland BV.

Buiten het werk probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin in onze huidige woonplaats IJsselmuiden, te genieten van het leven met familie en vrienden of een rondje te fietsen op de mountainbike of wielrennen.

Ik ben blij dat ik mijn carrière mag voortzetten bij AVK Nederland BV en vorm kan gaan geven aan een succesvolle toekomst van het bedrijf. Ondanks de vreemde tijden door het Covid-19 virus ben ik ervan overtuigd dat met de verschillende product-marktcombinaties en de mensen in de organisatie er voldoende redenen zijn voor een positieve kijk naar de toekomst.

Op afbeelding Hendrik Kwakkel (links) en Dennis Wezenberg (rechts)