Werken bij AVK

Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd, ervaring in de groothandel of productie en vind je het leuk om bij AVK Nederland te komen werken laat het ons dan weten.

Vacatures

Development Engineer

Voor onze afdeling Development & Maintenance zijn we op zoek naar een enthousiaste Development Engineer, die een leidende rol pakt in het complete proces vanaf de ruwe schetsen tot aan de implementatie in de praktijk.

TIG lasser/coördinator

Voor onze productieafdeling zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde TIG lasser die zijn lassen graag laat inspecteren omdat ze zo goed zijn en zijn kennis en ervaring wil inzetten om anderen op hetzelfde niveau te krijgen. Naast het lassen wil jij je graag ontwikkelen tot onze las coördinator.

Contract Manager

Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties en beheren van contracten, met als doel het optimaliseren van marges, het verbeteren van leverprestaties en het minimaliseren van risico's. 

HR Coördinator 

In verband met uitbreiding van de afdeling personeelszaken zijn we op zoek naar een enthousiaste HR Coördinator. Je bent medeverantwoordelijk voor de HR- en salarisadministratie en werkt nauw samen met de andere HR Coördinator. 

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures, stuur dan je sollicitatie naar het mailadres in de desbetreffende vacature of neem contact op met de contactpersoon die in de vacature staat.

AVK als werkgever

We willen dat AVK een geweldige plek is om te werken en wij bieden daarom uitdagende functies, een prettige werkomgeving en ontwikkelingsmogelijkheden aan voor onze medewerkers. Wij zijn een gevarieerde groep van betrokken collega’s en respecteren de wensen en ideeën van onze medewerkers. Wij bieden een uitdagende en veelbelovende werkomgeving en waar mogelijk  de kans voor onze medewerkers om nieuwe ervaringen op te doen en persoonlijke ontwikkeling en groei door te maken.

Een gezonde werkomgeving is voor ons belangrijk, daarom krijgt milieu en duurzaamheid een doorlopende prioriteit. We willen voldoen aan elke mogelijke veiligheidsregelgeving, om ons ervan te verzekeren dat onze medewerkers veilig kunnen werken. Ook investeren we in een AVK teamgeest, waarbij we onze bedrijfswaarden integreren in de cultuur, gebruiken en gewoonten. We promoten veiligheid, innovatie, vertrouwen en flexibiliteit binnen onze internationale organisatie. AVK Nederland is al 40 jaar een succesvolle onderneming, mede doordat zowel de klant als de medewerkers op de eerste plaats komen. 

Vitaliteit

Bij AVK Nederland vinden we vitaliteit van groot belang voor onze medewerkers. Zo bieden we fruit aan in de kantine en organiseren we regelmatig sportieve activiteiten. Iedereen krijgt vijfjaarlijks een preventief medisch onderzoek aangeboden en het volgen van opleidingen wordt gestimuleerd. Iedereen op kantoor heeft een zit-sta bureau, hiermee kunnen onze collega’s gemakkelijk afwisselen tussen staan en zitten. Dit helpt het risico op rug-, nek- en schouderklachten te reduceren en zorgt voor een betere doorbloeding. Hierdoor voel je je energieker en ben je productiever. 

Corporate video

Kom eens binnen kijken bij AVK Nederland

AVK Nederland is al meer dan 40 jaar gevestigd in Vaassen en maakt deel uit van de internationale AVK groep. In deze bedrijfsvideo laten we u graag meer zien over onze dagelijkse activiteiten op het gebied van verkoop, logistiek, productie, ontwikkeling, klantenservice en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

MVO nieuws

AVK Nederland behaalt MVO Prestatieladder niveau 4

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoording serieus en maken onze prestaties op dit gebied daarom concreet en objectief aantoonbaar door middel van het MVO Prestatieladder certificaat. We zijn trots dat we, als één van de slechts 38 bedrijven in Nederland, niveau 4 (het op één na hoogste niveau) hebben behaald! 

Brochure

Programma overzicht

Brochure met daarin een korte introductie van AVK Nederland en een product overzicht voor drinkwater, afvalwater, gasdistributie en brandbestrijding.