Oprichting AVK Industrial Nederland BV

AVK Nederland B.V. is bij u bekend als leverancier van onder andere afsluiters en appendages voor de drink- en afvalwatersector, gas en voor verschillende toepassingen op het gebied van brandbestrijding en industrie. AVK Nederland B.V. realiseert in deze markten al jarenlang een continue groei en wordt gewaardeerd vanwege het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten.

AVK Nederland B.V. maakt deel uit van de Deense AVK Groep. De AVK groep is een particuliere industriële groep die momenteel bestaat uit meer dan 100 bedrijven met circa 4.300 werknemers wereldwijd. Door continue autonome groei en door acquisities van industriële afsluiter ondernemingen heeft de AVK Groep een sterkte marktpositie verworven zowel in gas- en water toepassingen alsmede in toepassingen in de industriële markt.

Om beter in te spelen op de specifieke productbehoefte van haar industriële klanten en hen een completer pakket producten en oplossingen aan te kunnen bieden, heeft AVK Nederland B.V. besloten een aparte industriële onderneming op te richten onder de naam AVK Industrial Nederland B.V., deze onderneming is een 100% dochter van AVK Nederland B.V.

Vanuit de AVK Groep zijn er de afgelopen jaren een aantal overnames gedaan van producenten die naast producten voor de bestaande AVK markten, zich vooral richten op de productie van afsluiters en appendages voor de industriële sector. Hierbij valt te denken aan bekende merknamen zoals: AC.MO, CYL, InterApp, Orbinox, TEC-Artec en Wouter Witzel Eurovalve. Deze producenten bieden voor onze industriële afnemers een compleet pakket afsluiters en appendages.

De nieuwe contactgegevens zijn:

AVK Industrial Nederland B.V.   
Postbus 73
8170 AB  Vaassen
Schorsweg 1   
8171 ME Vaassen   
Tel. nummer: 0578 560 602
E-mail: info@avkindustrial.nl
Website: www.avkindustrial.nl

AVK Industrial Nederland BV

Meer informatie

Bent u op zoek naar informatie over de industriële toepassingen of producten die AVK kan bieden voor het industriële segment? Bezoek dan snel de website van AVK Industrial Nederland BV.

Brochure

Industrie

Een overzicht van onze industriële afsluiters en appendages.