AVK Industrial Nederland B.V. is de nieuwe leverancier van InterApp AG industriële afsluiters

Door een partnerschap met InterApp AG is AVK Industrial Nederland de officiële leverancier van de hoogwaardige industriële afsluiters en andere technische oplossingen van InterApp voor het industriële segment in Nederland. InterApp heeft onder andere veel expertise in de sectoren chemie, farmaceutica, waterbehandeling, scheepsbouw, olie en gas. 06-04-2020

In deze markten vormen agressieve media zoals o.a. zuren en logen een uitdaging voor veel processen. Het is des te belangrijker om te kunnen vertrouwen op veilige, bewezen en betrouwbare producten. Vlinderkleppen, kogelkranen en terugslagkleppen van InterApp garanderen een zuinige en veilige werking gedurende de gehele levensduur. De betrouwbare PTFE-beklede afsluiters van InterApp zijn uitermate geschikt voor corrosieve en giftige toepassingen.



AVK Industrial Nederland BV is leverancier van afsluiters voor de industriële markt in Nederland. En maakt deel uit van de AVK Group, een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van hoogkwalitatieve afsluiters, brandkranen en accessoires voor het water- en gasdistributienetwerk, afvalwaterbehandeling, brandbestrijding en industriële toepassingen. Onze producten zijn ontwikkeld en gecertificeerd volgens de belangrijkste internationale standaarden.


InterApp Zwitserland (ook onderdeel van de AVK Groep) is een internationale speler op het gebied afsluiters voor industriële toepassingen. Het bedrijf produceert kwaliteitsafsluiters voor diverse industriële toepassingen zoals waterbehandeling, stroomgeneratie, chemie, farmaceutica, irrigatie, pulp en papier, olie en gas, staal en andere.



BROCHURE

InterApp brochure PTFE beklede afsluiters

De betrouwbare PTFE-beklede afsluiters van InterApp zijn uitermate geschikt voor corrosieve en giftige toepassingen.

VIDEO

InterApp introductie video

Een korte introductie over InterApp

Meer informatie

AVK Industrial Nederland

Bent u op zoek naar informatie over de industriële toepassingen of producten die AVK kan bieden voor het industriële segment? Bezoek dan snel de website van AVK Industrial Nederland BV.