AVK Nederland bestaat 40 jaar!

AVK Nederland BV is in 1980 opgericht als de eerste buitenlandse verkoopmaatschappij en opende haar kantoor en magazijn in Vaassen. 10-06-2020

In 1986 zijn wij begonnen met het leveren van schuifafsluiters naar onze zuiderburen en in 1989 is AVK België opgericht. Na het ontwikkelen van de kunststof straatpot is in 1987 een divisie opgericht onder de naam "Kunststoffen." In een later stadium is hieruit AVK Plastics BV opgericht. In 1999 heeft AVK Nederland BV de aandelen overgenomen van Rewag Pipeline Products, producent van roestvast stalen reparatieklemmen. In 2004 werd Rewag onderdeel van de AVK Groep en wijzigde de naam in AVK Rewag. Voor de productie van onder andere reparatieklemmen en aanboorzadels werd de locatie aan de Schorsweg betrokken. De meest recente ontwikkeling is het opstarten van een aparte industriële onderneming onder de naam AVK Industrial Nederland BV om zo beter te kunnen inspelen op de specifieke productbehoefte van onze industriële klanten. 

AVK Nederland BV is onderdeel van de internationale AVK Groep, van oorsprong een Deens bedrijf. In 1941 richtte Aage Valdemar Kjær AVK op als een lokale machinewerkplaats, die allerlei taken uitvoerde voor de lokale gemeenschap. Anno 2020 is AVK de belangrijkste afsluiter leverancier voor water en industriële toepassingen en telt wereldwijd meer dan 4300 medewerkers.

Door onze productievestigingen én wereldwijd verspreide verkoopmaatschappijen staan wij dicht bij onze klanten. Zaken doen met AVK betekent gebruik maken van onze knowhow, expertise en toewijding. Met onze vijf pijlers willen we voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van: kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie, duurzaamheid en klantenservice. Wij leveren maatwerk en kunnen inspelen op elke specifieke wens en marktbehoefte. En we willen deze continue overtreffen.

Wij willen u dan ook bedanken voor uw vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen 40 jaar! Met ons betrokken team met vele medewerkers met een lang teamverband, bouwen we graag samen met u verder aan een mooie duurzame toekomst.

Vanwege COVID-19 zijn de geplande vieringen voor werknemers verplaatst naar juni 2021.

Programma overzicht

Programma overzicht

Brochure met daarin een korte introductie van AVK Nederland en een product overzicht voor drinkwater, afvalwater, gasdistributie en brandbestrijding.