Bezoek onze beursstand

Het beursseizoen staat alweer voor de deur! Wij kijken er weer naar uit om u te ontmoeten tijdens de Infra Relatiedagen of Aqua Nederland. Wij praten u graag bij over onze nieuwste innovaties. 25-01-2024

Infra Relatiedagen, samenwerking in grond-, weg- en waterbouw

Op 6 t/m 8 februari vinden de Infra Relatiedagen vinden weer plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat de gehele industrie voor grond-, weg- en waterbouw in Noordoost-Nederland samenbrengt. U komt toch ook? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand, nummer 561. Bestel nu uw gratis tickets!  

AQUA Nederland, de toekomst van watermanagement

Op 19 t/m 21 maart ontmoeten we u graag bij Aqua Nederland, de vakbeurs voor de complete waterketen in Gorinchem. Als waterketen werken we steeds meer samen om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, kilmaatadaptie en veilig water aan te gaan. Wij vertellen u graag welke voordelen onze nieuwste innovaties op het gebied van watermanagement hebben. Bestel uw gratis tickets hier! We zien u graag in onze stand, nummer E.134. 

 

Supa Maxi™ nu ook in DN700

Uitbreiding rechte koppelingen en flensadapters

Graag introduceren wij de nieuwe DN700 als uitbreiding op ons brede assortiment Supa Maxi™ universele trekvaste koppelingen.

Video

Kom eens binnen kijken bij AVK Nederland

AVK Nederland is al meer dan 40 jaar gevestigd in Vaassen en maakt deel uit van de internationale AVK groep. In deze bedrijfsvideo laten we u graag meer zien over onze dagelijkse activiteiten op het gebied van verkoop, logistiek, productie, ontwikkeling, klantenservice en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Download

Programma overzicht

Brochure met daarin een korte introductie van AVK Nederland en een product overzicht voor drinkwater, afvalwater, gasdistributie en brandbestrijding.