AVK Nederland behaalt het ISO 14001 - certificaat

AVK Nederland heeft onlangs het ISO 14001 certificaat behaald en het ISO 9001 certificaat vernieuwd. Met deze dubbele certificering laten wij zien dat de bedrijfsprocessen op het gebied van kwaliteit en duurzaam ondernemen goed op orde zijn. Daar zijn wij dan ook bijzonder trots op. 21-06-2018

Wij zijn ons bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid en besteden structureel aandacht aan het onderwerp milieu in de bedrijfsvoering. Middels het ISO 14001 certificaat geven wij aan dat AVK Nederland en AVK Rewag een milieumanagementsysteem hanteren, dat voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO). Dit milieumanagementsysteem is een onderdeel van ons gangbare managementsysteem en richt zich speciaal op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied. Zo kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving en milieurisico's beheersen. Daarnaast streven we naar een permanente verbetering van de milieuprestaties binnen onze organisatie.

AVK Nederland is al jarenlang gecertificeerd voor ISO 9001, maar voldoet nu aan de nieuwe ISO 9001 norm die in 2015 is ingevoerd. De nieuwe normering kent een bredere opzet en zegt daardoor meer over de kwaliteit van onze organisatie. Uiteraard is het werken aan een goede bedrijfsvoering niet afgerond met het behalen van het certificaat. Nu de schone taak om het certificaat te behouden en de bedrijfsprocessen nog verder te optimaliseren.

Bekijk hier onze ISO 9001 en ISO 14001 certificaten.