Training plaatafsluiters

Onlangs was ons zusterbedrijf Cyl knife valves uit Spanje op bezoek bij AVK Nederland. In twee sessies kregen we een zeer interessante training over hun uitgebreide assortiment plaatafsluiters. 16-05-2023

Maatwerk plaatafsluiters

Cyl Knife Valves uit Spanje maakt deel uit van de AVK Groep en ontwerpt, fabriceert en verkoopt al meer dan 30 jaar plaatafsluiters van superieure kwaliteit. Cyl’s kracht is het ontwikkelen van duurzame oplossingen die aan de specifieke eisen van de klant voldoen. Naast het standaardassortiment AVK plaatafsluiters, kunnen alle plaatafsluiters door Cyl worden aangepast aan de behoefte van de klant met specifieke materialen, drukken, aandrijvingen en accessoires.

AVK plaatafsluiters worden veel toegepast in afvalwaterinstallaties en zijn daarnaast zeer geschikt voor industriële toepassingen zoals schepen, papierfabrieken, mijnbouwinstallaties, biogasinstallaties, booreilanden, brouwerijen en chemische fabrieken. 

 

Uitgebreid assortiment

Plaatafsluiters

Het ontwerp van onze plaatafsluiters is eenvoudig en maakt eenvoudig onderhoud en kosteneffectieve installatie mogelijk. Wij bieden plaatafsluiters aan met hefboom, handwiel, pneumatische aandrijving, ISO-topflens voor aandrijving of compleet met elektrische of pneumatische aandrijving. Het ontwerp van de plaatafsluiter maakt een eenvoudige en ook snelle verandering van aandrijving mogelijk.

Video

AVK Plaatafsluiter

Animatie over de kenmerken van onze plaatafsluiter serie 702.