AVK introduceert OK koppelingen voor reparatie van mofverbindingen

We kunnen u mededelen, dat AVK een nieuwe reeks universele en op maat gemaakte overbruggingskoppelingen (OK) heeft toegevoegd aan ons brede product assortiment. 30-06-2021

De overbruggingskoppelingen Hydro Stop, Hydro Fast en Hydro Smart zijn ideaal voor een veilige en permanente reparatie van alle leidingen en leidingenverbindingen terwijl de leiding onder druk staat.

Hydro-Cos, het nieuwe lid van de AVK Groep, heeft een breed scala aan universele en speciale OK koppelingen ontwikkeld voor iedere lekkage.

De standaard OK koppelingen zijn gemaakt van staal S235JR en voorzien van epoxy coating. De epoxy coating en de rubberen afdichtingen die in contact komen met water zijn WRAS goedgekeurd. OK koppelingen zijn ontworpen met een flensuitlaat die geschikt is voor aftappen en afvoer van water, en luchtafvoer als laatste stap van de installatie. Hijsogen zijn geïntegreerd in de verstevigingsplaten.

Het assortiment omvat drie hoofdontwerpen:

Hydro Stop universele OK koppelingen voor reparatie van mofverbindingen en verschoven spie-/mofverbindingen

Hydro Stop universele OK koppelingen zijn geschikt voor het verbinden van leidingen van verschillende materialen. Ze hebben een tolerantie van 30 mm op de uitwendige diameter van de leiding tot DN 450 en 40 mm vanaf DN 500. De grote tolerantie geeft grote flexibiliteit wanneer de uitwendige diameter correct is gemeten, en zorgt voor een optimale installatie, zelfs bij ovale of beschadigde buizen. Hoekverdraaiing tot ±4° is mogelijk voor of na installatie.

Hydro Fast speciale OK koppelingen voor reparatie van mofaansluitingen of leidingen

Hydro Fast OK koppelingen hebben een tolerantie tot 10 mm op de uitwendige buisdiameter en zijn bestemd voor een specifiek buismateriaal. Het lichtgewicht en compacte ontwerp is ideaal voor kwetsbare leidingen en wanneer de ruimte beperkt is op locatie. Hoekverdraaiing tot ±6° is mogelijk voor of na installatie, wat een grote flexibiliteit biedt.

Hydro Smart speciale OK koppelingen voor kleine buisdiameters

Hydro Smart speciale OK koppelingen kunnen door één monteur worden geïnstalleerd, wat positief is wanneer de ruimte beperkt is. Ze hebben geen flensuitlaat, maar verder lijken ze veel op Hydro Fast OK koppelingen.

Naast het brede standaard assortiment tot DN 2000 kunnen de OK koppelingen geleverd worden met RVS huis en/of RVS bevestigingsmiddelen, voor hogere drukken, tot DN3000, en zelfs in een maatwerk uitvoering.

Voor meer details verwijzen wij u graag naar onze product pagina

  • Hydro Stop universele mof OK koppeling, AVK serie 8001/0
  • Hydro Stop universele buis OK koppeling, AVK serie 8001/2
  • Hydro Fast mof OK koppeling, AVK serie 8002/0
  • Hydro Fast buis OK koppeling, AVK serie 8002/2
  • Hydro Smart mof OK koppeling, AVK serie 8003/0

Animatie

OK koppelingen

Maak kennis met ons assortiment OK koppelingen en leer over de kenmerken en voordelen.

Product informatie

OK koppelingen voor reparatie van mofverbindingen

Hydro Stop, Hydro Fast en Hydro Smart zijn ideaal voor een veilige en permanente reparatie van alle leidingen en leidingenverbindingen terwijl de leiding onder druk staat.