Bezoek ons op de InfraTech 2023 - Move Forward

AVK Nederland is ook deze editie weer aanwezig op de InfraTech van 17 t/m 20 januari 2023 in Rotterdam Ahoy. 15-12-2022

Onder het thema 'Move Forward’ is er weer een mooi programma opgesteld om elkaar te ontmoeten, kennis te delen, elkaar te inspireren en samen te innoveren. It’s time to Move Forward!

Innovatie is één van onze speerpunten en we hebben de afgelopen tijd dan ook niet stil gezeten. Tijdens de beurs introduceren we onze Smart Water Solutions, een nieuw concept dat bestaat uit slimme draadloze sensoren voor het verzamelen van data en een softwareplatform voor datavisualisatie, waaruit waardevolle inzichten verkregen worden.

Daarnaast tonen we u graag onze andere nieuwe producten, zoals de PE-elektrolasfittingen, een Repico® koppeling voor PE buizen en de nieuwste gasproducten. 
Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten in onze stand, nummer 2.403.  

Registreer u nu gratis voor de InfraTech. 

InfraTech 2023

Video

AVK Smart Water digitale monitoring

AVK Smart Water is een nieuw concept dat bestaat uit slimme draadloze sensoren voor het verzamelen van data en een softwareplatform voor datavisualisatie. Bekijk de animatie om te zien hoe deze oplossing kan bijdragen aan meer efficiëntie, beter inzicht in de status/conditie van het distributienetwerk en minder waterverlies.

MONITORING DISTRIBUTIENETWERK

AVK Smart Water solutions

Een intelligente oplossing voor het monitoren en controleren van waterdistributienetwerken.

Met geïnstalleerde loT-sensoren op AVK afsluiters en brandkranen is het mogelijk om het complete distributienetwerk te monitoren. 

Download

AVK Smart Water digitale monitoring

Lees meer over hoe digitale oplossingen kunnen helpen bij het aanpakken van een aantal milieu- en verstedelijkingsuitdagingen waarmee waterbedrijven dagelijks worden geconfronteerd.