Monitoren van leidingen met AVK zakbakens

Professionele zakbakens voor het monitoren van leidingen 25-05-2021

Wat zijn we trots op deze prachtige en degelijke zakbakens voor het monitoren van leidingen! Op speciaal verzoek van Martens en van Oord, een grote civiele aannemer, ontwikkelde en produceerde toegewijde vakmensen van AVK deze DN600 zakbakens binnen een paar werkdagen. Leiding(zak)bakens worden toegepast bij het monitoren van vitale leidingen in gebieden met zettingsgevoelige ondergronden.  

zakbakens

De robuuste zadels zijn vervaardigd uit dik en hoogwaardig RVS plaatmateriaal met een extra dikke draadsok, op de draadsok schroeft men de leidingbaak die voorzien is van een schutbuis. 
Dit zorgt, in combinatie met een extra breed en hoogwaardig rubber manchet, voor voldoende stabiliteit en voorkomt beschadiging van de leiding.

AVK dankt Martens en van Oord voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.  
Bent u ook op zoek naar een oplossing op maat? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Eigen productie

AVK REWAG

Onze eigen productielocatie AVK Rewag (REparatie WAter en Gas) is een RVS kenniscentrum, gespecialiseerd in RVS producten. Wij produceren reparatieklemmen, Repico® koppelingen en reparatiekoppelingen, aanboorzadels en steunbussen. AVK Rewag is uitgerust met de modernste productiemachines en testapparatuur. 

Brochure

Programma overzicht

Brochure met daarin een korte introductie van AVK Nederland en een product overzicht voor drinkwater, afvalwater, gasdistributie en brandbestrijding.