AVK Rewag

Specialist in RVS producten

AVK Rewag (REparatie WAter en Gas) is een RVS kenniscentrum, gespecialiseerd in RVS producten. Wij produceren reparatieklemmen, Repico® koppelingen en reparatiekoppelingen, aanboorzadels en steunbussen in onze eigen productielocatie, uitgerust met de modernste productiemachines en testapparatuur. We zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. AVK Rewag heeft meer dan 40 jaar ervaring in de vervaardiging van roestvast stalen producten, die wij verkopen in meer dan 40 landen. Wij leveren zowel standaard als op maat ontworpen producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en duurzaamheidsnormen, zoals vereist binnen uw branche. Wij maken uitsluitend gebruik van roestvast staal en rubberen onderdelen/afdichtingen van de hoogste kwaliteit.

Onderdeel van de AVK Groep

AVK Rewag maakt deel uit van de AVK Groep, die wereldwijd 110 bedrijven telt en die afsluiters, brandkranen en accessoires voor water- en gasdistributie, rioolwaterzuiveringsinstallaties, brandbeveiliging en industriële sectoren ontwerpt en produceert.

Productinformatie

Reparatieklemmen

Heeft u een lek in een leiding waarbij een snelle en betrouwbare reparatie vereist is, dan kunt u bij AVK Nederland terecht. Wij leveren niet alleen standaard uitvoeringen, maar ook op maat geproduceerde RVS reparatieklemmen.

Video

AVK Reparatieklemmen

Bekijk hier de animatie over de installatie van de serie 748 RVS reparatieklemmen en het afdichtingsprincipe. 

Animatie

AVK Reparatiekist

De reparatiekist van AVK is een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing voor noodreparatie van beschadigde leidingen