Nieuwe schuifafsluiters met Supa Maxi™ eind / PE-eind - een combinatie van twee geweldige ontwerpen!

Met trots introduceren wij ons nieuwe assortiment schuifafsluiters waarbij twee unieke AVK "verbindingsontwerpen" met elkaar zijn gecombineerd. Het Supa Maxi™ universele trekvaste koppelingsuiteinde kan op alle buissoorten worden aangesloten en het PE-eind maakt direct lassen in PE-leidingen mogelijk. 23-11-2021

De nieuwe schuifafsluiter zorgt voor een compacte, flexibele en eenvoudige overgang van elke buissoort naar een boutloze elektro gelaste PE-verbinding. De nieuwe schuifafsluiter biedt de mogelijkheid tot hoekverdraaiing en volledige trekvastheid, extra bouten, pakkingen en koppelingen zijn overbodig geworden en op deze manier wordt een snelle en veilige installatie met ingebouwde afsluiting gerealiseerd.

Belangrijkste kenmerken

De schuifafsluiter heeft zelf het gerenommeerde AVK schuifafsluiterontwerp en onze unieke schuif- en corrosiebescherming. Lees alles over de voordelen in Total Cost of Ownership.

Het Supa Maxi™ universele trekvaste koppelingsuiteinde is voorzien van het gepatenteerde SupaGrip™ afdichtingssysteem met flexibele segmenten en zorgt voor een superieure afdichting en volledige trekvastheid op alle buisafmetingen en materialen. Bovendien onderscheidt het zich door eenvoudige installatie, want de bouten hoeven niet opnieuw aangedraaid te worden, hoogwaardige materialen en nog veel meer. Lees meer hierover op onze product informatie pagina Supa Maxi™.

Het PE-eind met voorgemonteerde PE-buis zorgt voor een verbinding tussen schuifafsluiter en leiding die net zo sterk is als de leiding zelf. Lees meer over alle voordelen van een volledig gelast PE-leidingsysteem en het unieke AVK ontwerp.

De nieuwe serie 638 schuifafsluiters zijn verkrijgbaar in de maten DN80 t/m DN300. Klik op onderstaande links voor meer technische informatie.

  • 638/00-116 Supa Maxi™ uiteinde X zwart/blauwe SDR11 PE100 uiteinde, PN16
  • 638/00-126 Supa Maxi™ uiteinde X zwart/blauwe SDR17 PE100 uiteinde, PN10

Brochure

AVK schuifafsluiters met PE-einden

Lees meer over de voordelen van het gebruik van schuifafsluiters met PE-uiteinden en maak kennis met ons uitgebreide assortiment.

Animatie

Schuifafsluiters met PE-einden

Animatie laat de toepassing en voordelen zien van ons assortiment schuifafsluiters met PE-einden