Werkbezoek Rioolgemaal Biddinghuizen

Vrijdag 25 november 2016 hebben Michiel de Gooijer, Henry Scheffel, Gerard Dekker (allen sales engineers) en Hans Bos (accountmanager) van AVK Nederland BV met Bjorn Jacobs (contract manager) van de firma Pannekoek GWW een werkbezoek gebracht aan rioolgemaal 700 Bremerbergweg te Biddinghuizen.

Dit gemaal is in februari van dit jaar gerenoveerd en zorgt ervoor dat het afvalwater in het riool richting afvalwaterzuiveringsinstallatie Dronten wordt gepompt. Het doel van dit bezoek was om te zien waar onze producten o.a. worden toegepast. Op de foto ziet u het aanzuig en persgedeelte die ervoor zorgen dat het medium (rioolwater) naar afvalwaterzuiveringsinstallatie Dronten wordt gepompt. Diverse producten van AVK Nederland zijn hier toegepast waaronder afsluiters die middels een ketting bediend worden zodat in geval van onderhoud en/of calamiteiten de toe- en afvoer van het medium kan worden afgesloten. Daarnaast ziet u flensbuizen, bocht-, pas- en uitbouwstukken waarbij de pas- en uitbouwstukken in lengte instelbaar zijn rekening houdend met de benodigde ruimte en toegepaste pakkingen etc. 

Voor ons was het een leerzaam bezoek en willen wij bij deze de firma Pannekoek GWW bedanken voor de tijd die zij voor ons hebben vrij gemaakt.

Belofte #3 Verwacht kwaliteit in elke stap