Inpandig

Alle plaatsen met waardevolle goederen of brandbaar materiaal moeten effectief beschermd worden in het geval van een worst-case scenario: Een brand.

Daarom zijn warenhuizen, winkelcentra, kantoren, hotels, luchthaven terminals en dergelijke uitgerust met een sprinklerinstallatie die het vuur efficiënt kan blussen voordat het "uit de hand loopt".

Het is cruciaal dat afsluiters en accessoires perfect functioneren zelfs wanneer dat nodig is na een lange periode van stilstand. AVK biedt u een grondig getest en gekeurd productprogramma voor brandbeveiliging en sprinklerinstallaties. Dus als u afsluiters, post indicatoren, terugslagkleppen, filters, gegroefde fittingen en dergelijke nodig heeft, kunt u met een gerust hart een AVK-product kiezen. 

Onze zachtdichtende schuifafsluiters zijn ontworpen voor gebruik boven- en ondergrondse toepassing door gebruik van zeer corrosiebestendige materialen en coating. Wij bieden flensafsluiters in OS x Y-ontwerp en met pinindicatie en gegroefde eindafsluiters met pinindicatie.

Onze centrische vlinderkleppen met gevulkaniseerde voering hebben een uitstekend zittingconcept. Het rubber wordt rechtstreeks op het klephuis gespoten en vormt een permanente verbinding, zonder gevaar voor vervorming of ontwrichting van de voering.