Uitpandig

Outdoor-brandbeveiligingssystemen zijn onmisbaar in industriële gebieden waar gemakkelijk brand kan ontstaan. Er vinden veel verschillende processen plaats en vaak zijn er ontvlambare materialen in de gebieden. Daarom worden er hoge eisen gesteld aan de systemen.

Voor de buitenbrandbeveiliging zorgen de gerenommeerde UL / FM-goedgekeurde AVK brandkranen voor een snelle en effectieve inspanning om het vuur onder controle te krijgen voordat het escaleert naar een oncontroleerbare situatie. De brandkranen kunnen direct worden bediend door middel van een slangbevestiging, een aangesloten brandmonitor of ze kunnen worden gebruikt als toegangspunt voor water door de professionele brandweer.

De dry barrel brandkranen zijn in de eerste plaats ontworpen voor bevroren gebieden en waar het waterleidingnet zich onder de vorstzone bevindt. De wet barrel brandkranen zijn voornamelijk ontworpen voor niet bevroren gebieden. De monitor brandkranen worden voornamelijk gebruikt voor installatie in chemische en petrochemische industriële installaties, maar ook voor raffinaderijen, tankparken, luchthavens en andere fabrieken met grote hoeveelheden ontvlambare vloeistoffen die brandgevaar opleveren.

AVK biedt natuurlijk ook UL / FM-goedgekeurde schuifafsluiters, brandkranen en post-indicatoren, evenals accessoires voor brandbeveiligingsinstallaties.