AVK Vlinderkleppen voor het UMCG

AVK Nederland is een langdurige samenwerking aangegaan met het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) voor de levering van vlinderkleppen en actuators.

Het UMCG is de komende jaren (tot 2035) aan het bouwen en verbouwen om de gebouwen op de UMCG-terreinen in Groningen en in Haren toekomstbestendig te maken. De modernisering is nodig om de kwaliteit van zorg, onderzoek en onderwijs te kunnen blijven bieden. Zo komt er een nieuw gebouw voor psychiatrie en een nieuw laboratorium. 

De langlopende samenwerking betreft het leveren van vlinderkleppen voor de CV- en koelinstallaties in het ziekenhuis. AVK vlinderkleppen staan bekend om hun superieure kwaliteit en betrouwbaarheid en we garanderen een lange levensduur in combinatie met duurzaamheid die nodig is voor ziekenhuizen. Met trots mogen wij dan ook melden dat onze Wouter Witzel centrische vlinderkleppen met vaste voering en de InterApp vlinderkleppen met losse voering zijn opgenomen in het ATB (Algemene technische bepalingen) van het UMCG. Voor de bediening van vlinderkleppen wordt er gebruikt gemaakt van handmatige bediening via een handsteel of een wormkast dan wel een automatische bediening met een elektrische actuator van Bernard.

Het UMCG koos voor de vlinderkleppen van AVK vanwege onze goede relatie, de uitstekende service en de expertise op het gebied van kritische afsluiters.   

UITGEBREID ASSORTIMENT

AVK vlinderkleppen

AVK heeft één van de breedste assortimenten vlinderkleppen op de markt. Lees meer over onze centrische vlinderkleppen met vaste en losse voering, dubbel excentrische vlinderkleppen en triple offset vlinderkleppen. 

Download

Prijslijst 2023

Centrische en dubbel excentrische vlinderkleppen