AVK Plaatafsluiters en koppelingen in Rotterdam Europoort

AVK Industrial Nederland (onze dochteronderneming voor de industriële markt) heeft een reeks plaatafsluiters en koppelingen geleverd voor een rioolwatertoepassing in een nieuwe chemische installatie in de Europoort, Rotterdam.

De afsluiters variëren in grootte van DN150 tot DN600. Het project omvatte plaatafsluiters met D/A pneumatische aandrijvingen, voorzien van noodhandbediening, geproduceerd door CYL Spanje (een onderdeel van de AVK-groep). De besturing omvatte een fail-close systeem met back-up luchttank per afsluiter, eindschakelaars of positioners 4-20Ma, ontworpen, geleverd en geïnstalleerd door Spacx Actuators & Controls. Alle afsluiters zijn functioneel getest voor levering aan de eindgebruiker. Poorthuis Industrial Services verzorgde de installatie van de afsluiters.  

Naast de afsluiters leverde AVK ook Supa Maxi™ en Repico® buiskoppelingen. We willen alle betrokken partijen bedanken voor hun samenwerking en het vertrouwen van onze gewaardeerde klant. AVK is uw voorkeurspartner voor standaard en op maat gemaakte afsluiters en toebehoren.

Meer informatie

AVK Plaatafsluiters

Het ontwerp van onze plaatafsluiters is robuust en praktisch, voor een kosteneffectieve installatie en eenvoudig onderhoud. De afsluiters zijn bi-directioneel, u heeft dus geen beperkingen wat betreft stromingsrichting. Een optimale afdichting, hoogwaardige materialen en een volle doorlaat garanderen geweldige prestaties met een lange levensduur.  

Video

AVK Supa Maxi™

Animatie over toepassing, kenmerken en installatie van onze universele trekvaste Supa Maxi™ koppelingen serie 63X

Download

Repico®

Introductie tot ons Repico® programma, welke bestaat uit roestvast stalen pijp- en reparatiekoppelingen voor buisdiameters DN15 tot en met DN2000.