AVK Groep wereldwijd

AVK is een internationale groep die is opgericht door de inzet van toegewijde mensen. Wij geloven in basisstrategieën zoals innovatief zijn, ons bedrijf eenvoudig houden en dicht bij onze markten ​​en klanten staan en gefocust blijven op hun behoeften.

In 1941 richtte Aage Valdemar Kjær AVK op als een lokale machinewerkplaats, die allerlei taken uitvoerde voor de lokale gemeenschap. Enige tijd later werd de productie van compressoren voor koeling de hoofdtaak, met afnemers uit heel Denemarken.
De leidende beginselen waren kwaliteit, klantrelatie en continuïteit. Hij wist dat de kwaliteit van zijn producten goed waren en daarom kon hij een uitgebreide productgarantie aanbieden. Dit zijn belangrijke waarden, die ik overgenomen heb toen ik zijn machinewerkplaats overnam in 1970. Toen begon de ontwikkeling en productie van afsluiters.
Deze waarden hebben ervoor gezorgd dat AVK is gegroeid van een lokaal bedrijf met 5 medewerkers tot een internationale organisatie met meer dan 4800 medewerkers.

Ons Expect....AVK merkconcept helpt ons nog een hoger doel te stellen. We moeten meer van onszelf verwachten en producten en diensten leveren die voldoen aan en zelfs de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Dit is waarom ik van een ieder van onze medewerkers verwacht dat ze hun best zullen doen om deze doelen te bereiken.  

De leidende beginselen en de connecties vanuit het verleden moeten de basis vormen voor onze principes in de toekomst. Kiezen voor AVK, is een veilige keuze voor de komende jaren!

Niels Aage Kjær
Voorzitter van de AVK Holding Board en eigenaar van AVK. 

Lees meer over de AVK groep

 

Rapport

Financieel rapport 2022/2023

We blijven investeren in de verbetering en uitbreiding van ons assortiment, productiecapaciteit...