Neem controle over uw kritieke assets met AVK Assist

Netwerkbeheer en het in kaart brengen van assets zijn een doorlopend probleem en een branchebrede uitdaging voor nutsbedrijven. AVK herkent de behoefte om het probleem op te lossen en heeft AVK Assist ontwikkeld voor het asset management van netwerken voor gebruik op locatie alsook op kantoor.

AVK Assist: Mobiele toepassing

De gratis mobiele app die een belangrijke bijdrage levert aan het optimaliseren van uw netwerkbeheer en het specificeren & mapping van uw assets. De app is geschikt voor zowel iOS als Android toestellen en beschikt over 4 belangrijke features:

  1. AVK Insight
  2. AVK Toolbox 
  3. AVK AR (Augmented Reality)
  4. About AVK

1. AVK Insight: Is een uitgebreide, mobiele en papierloze oplossing voor het volgen van al uw assets. AVK Insight gebruikt een QR-code platvorm om volledige traceerbaarheid van uw assets mogelijk te maken. Elke geïnstalleerde asset heeft een unieke GPS-pinlocatie en biedt, in combinatie met een foto van de installatie, een volledig, nauwkeurig en controleerbaar inzicht. Assets van derden kunnen eenvoudig handmatig in de app worden geregistreerd. De installatiegegevens zijn vertrouwelijk voor de klant en kunnen worden geëxporteerd in formaten die integratie met bestaande kaartsystemen mogelijk maken. Daarnaast wordt AVK Insight gebruikt voor de installatie en het verkrijgen van digitale toegang tot de AVK-Smart water producten. 

2. AVK Toolbox: Vereenvoudigt uw technische-, energie- en milieuberekeningen met de calculators voor debiet, waterverlies, drukverlies, stroomverbruik en emissie.

3. AVK AR: Gebruik de AVK augmented reality om écht in ons productaanbod te kijken. AR en 3D modelling worden steeds belangrijker binnen alle vakgebieden van engineering en Building Information Management (BIM) ontwikkeld zich tot de primaire ontwerp methodologie. De BIM-modellen van AVK-producten zijn via ons AR portaal beschikbaar voor onze abonnees van de AVK Assist App.

4. About AVK: Het portaal naar AVK, waar u meer inzicht krijgt over AVK en u eenvoudig uw dichtsbijzijnde AVK locatie vindt om ervoor te zorgen dat u ons altijd kunt bereiken zodat wij u kunnen helpen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

AVK Assist: Web-klantportaal

Het web-klantportaal van AVK Assist geeft u overzichten op kaart en lijsten van alle opgenomen assets die door de mobiele app zijn verzameld en biedt aanvullende installatiedetails van de assest in het installatieoverzicht. Het overzicht bevat alle informatie die is toegevoegd via de QR-code en de opmerkingen die de installateur heeft toegevoegd onder installatie zoals product type, maat, materiaal, GPS-coördinaten, foto’s en eventuele opmerkingen. 

Bovendien kunt u eenvoudig installateurs toewijzen en toevoegen aan het platform. Het is ook mogelijk om data te exporteren van het AVK Assist web-klantportaal en te integreren in uw bestaande IT-systemen zoals GIS en bedienings- of onderhoudssystemen, door gebruik te maken van een gemeenschappelijk bestandsformaat (.CSV). Ons web-klantportaal is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Wilt u toegang krijgen tot AVK Insight en uw eigen web-klantportaal, laat dan een account aanmaken door ons technische team. Stuur uw accountverzoek per e-mail naar info@avknederland.nl voor uw GRATIS AVK Insight-account.

De AVK Assist-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Brochure

AVK Assist APP

Neem de volledige controle over uw kritieke assets met de AVK Assist app. U kunt precies vastleggen, volgen en identificeren waar al uw assets zijn geïnstalleerd.

Animatie

AVK Smart Water digitale monitoring

AVK Smart Water is een nieuw concept dat bestaat uit slimme draadloze sensoren voor het verzamelen van data en een softwareplatform voor datavisualisatie. Bekijk de animatie om te zien hoe deze oplossing kan bijdragen aan meer efficiëntie, beter inzicht in de status/conditie van het distributienetwerk en minder waterverlies.