Visualiseer netwerk data in VIDI Cloud

Met VIDI Cloud software krijgt u inzicht in uw waterdistributienetwerk. De data die verzameld zijn door de Smart Water IoT-sensoren worden door VIDI Cloud getransformeerd in waardevolle informatie. De software heeft een speciaal webplatform voor datavisualisatie en software pakketten met verschillende functies om aan uw informatiebehoeften te voldoen.

U heeft de keuze uit drie verschillende pakketten:

  • VIDI Basis
  • VIDI Geavanceerd
  • VIDI Premium

VIDI Basis - Eenvoudig en gebruikersvriendelijk 

VIDI Basis is het eenvoudige en elementaire pakket voor het visualiseren en bewaken van assets in het netwerk. Het biedt waterbedrijven een kaartgebaseerd overzicht van de data van de VIDI sensoren. Het is intuïtief omdat het een direct inzicht geeft in de belangrijkste informatie over de dagelijkse operationele situatie, zoals afwijkende omstandigheden.

VIDI Geavanceerd - Meer functies, meer mogelijkheden

VIDI Geavanceerd biedt additionele functies ten opzichte van VIDI Basis, zoals alarmmeldingen,  waardoor waterbedrijven de mogelijkheid hebben om direct tot actie over te gaan, het waterverlies te beperken en het algemeen onderhoudsniveau van het waternetwerk te optimaliseren.
Via de alarmmelding feature kunnen de gebruikers meerdere meldingsberichten instellen voor specifieke gebeurtenisssen. Meldingen kunnen zowel per e-mail, sms en/of geautomatiseerde apps naar een service ploeg gestuurd worden. De desbetreffende collega kan overgaan tot interactie door het alarm te bevestigen of te negeren. Als er niet op het alarm wordt gereageerd, verschijnt het opnieuw binnen een vooraf gedefinieerd tijdsbestek.

VIDI Premium - Het complete pakket

VIDI Premium biedt in aanvulling op VIDI Basis en VIDI Geavanceerd nog meer functies, zoals  monitoring, visualisatie en asset management. Ook heeft VIDI Premium een lekdetectiemodule voor individuele District Metered Area’s (DMA’s) en DMA rapportages. 
De lekdetectiemodule analyseert de waterbalans in elke DMA. Door de trends in het verbruik te visualiseren, krijgen waterbedrijven direct een indicatie van potentiële lekkages of scheuren. Daarnaast houdt de module rekening met het waterverbruik gerelateerd aan seizoenswisselingen en feestdagen.

Brochure

AVK Smart Water software oplossingen

Lees meer over onze softwarepakketten en kies de juiste oplossing die past bij uw behoeften.

Animatie

AVK Smart Water digitale monitoring

AVK Smart Water is een nieuw concept dat bestaat uit slimme draadloze sensoren voor het verzamelen van data en een softwareplatform voor datavisualisatie. Bekijk de animatie om te zien hoe deze oplossing kan bijdragen aan meer efficiëntie, beter inzicht in de status/conditie van het distributienetwerk en minder waterverlies.