AVK reparatieklem bespaarde kostbare tijd en water

Ons uitgebreide productassortiment reparatieklemmen, afsluiters, koppelingen en flensadapters helpt waterbedrijven over de hele wereld om kostbare tijd en water te besparen.

Vanuit Turkije ontvingen wij een case story van Kayseri. Dit verhaal bewijst hoe we autoriteiten kunnen helpen om efficiënter te worden in hun dagelijkse activiteiten.

In Kayseri staat een watertoren in verbinding met de hoofdleiding en toen deze leiding voor de tweede keer faalde, schakelden de autoriteiten de hulp in van een brandweerwagen om toegang te krijgen tot het getroffen gebied. Ter plaatse hebben ze een AVK reparatieklem gebruikt om de water uitbarsting tot stilstand te brengen. Het toegepaste rubber in de reparatieklem heeft een wafel structuur met speciale ronde toppen, waardoor na omklemming van de buis gesloten cellen gevormd worden. Hierdoor blijft de waterleiding dicht ondanks het oneffen oppervlak van de buis. De toegepaste roestvast stalen reparatieklemmen worden geproduceerd en geassembleerd in onze eigen productie locatie in Vaassen, Nederland. 

Dankzij deze snelle en eenvoudige montage konden de autoriteiten doorgaan zonder de watervoorziening van haar klanten in gevaar te brengen.

Lees meer over onze roestvast stalen reparatieklemmen...

AVK Reparatieklemmen

De AVK roestvast stalen (RVS) reparatieklem is een snelle, professionele en onderhoudsvrije oplossing. Onze reparatieklemmen repareren bijna elke type leidingen, zoals stalen, koperen, asbest cement, gietijzeren of kunststof (PVC) leidingen. Met onze RVS reparatieklemmen kan een buis met een scheur of gat permanent gerepareerd worden.

Product informatie

AVK Reparatiekist

De reparatiekist van AVK is een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing voor noodreparaties van beschadigde leidingen. Met de roestvast stalen reparatie-elementen kunt u uw eigen reparatieklem maken, die kan worden gebruikt voor permanente reparatie van scheuren, gaten of andere beschadigingen van de leidingen. De reparatiekist bestaat uit 6 of 10 roestvast stalen elementen die een bereik van 86 mm tot 1475 mm kunnen overbruggen, alleen door de elementen te verbinden.

Product informatie

Animatie

AVK Reparatieklemmen

Bekijk hier de animatie over de installatie van de serie 748 RVS reparatieklemmen en het afdichtingsprincipe. 

Animatie

AVK Reparatiekist

De reparatiekist van AVK is een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing voor noodreparatie van beschadigde leidingen

Product assortiment

Programma overzicht

Brochure met daarin een korte introductie van AVK Nederland en een product overzicht voor drinkwater, afvalwater, gasdistributie en brandbestrijding.