Renovatie technische installaties zwembad "OCTOPUS" in Leusden

De Octopus in Leusden heeft met een 25-meterbad, een doelgroepenbad, een recreatiebad, een peuter- kleuterbad en twee buitenbaden veel te bieden! Dit blijkt ook wel uit het hoge aantal bezoekers die het zwembad elk jaar weer weten te vinden.

Om deze bezoekers ook in de toekomst te kunnen voorzien van een schoon, goed werkend zwembad heeft Hellebrekers Technieken hard gewerkt aan het renoveren en verbeteren van de bestaande technische installaties.

AVK Nederland heeft haar steentje mogen bijdragen door de afsluiters te leveren. De geleverde AVK Vlinderkleppen zijn net als de meegeleverde aandrijvingen en accessoires van de hoogste kwaliteit. De AVK afsluiters dragen hiermee bij aan een betrouwbaar (technisch) zuiveringsproces. Belofte # 3 Verwacht kwaliteit in elke stap.  

Toegepaste producten

 

AVK vlinderkleppen, serie 75

Centrische vlinderkleppen met gevulkaniseerde voering. De keuze van de gebruikte hoogwaardige materialen (Klepblad van Aluminium-Brons en een EPDM gevulkaniseerde voering) zijn toegespitst op het gechloreerde zwembadwater. Het unieke productdesign van de vlinderklep - een geprofileerd klepblad - zorgt voor een 100% afdichting met behoud van een zeer laag draaimoment. 

AVK balkeerkleppen, serie 53

AVK balkeerkleppen zijn zelfreinigend en met volle doorlaat. De bal roteert tijdens het gebruik en voorkomt hiermee aanhechting van onzuiverheden op de bal. De volle en gladde doorlaat zorgt voor een volledige stroming met laag drukverlies. AVK balkeerkleppen zijn verkrijgbaar met flenzen en inwendige schroefdraad. Ze worden standaard geleverd met NBR beklede bal en optioneel verkrijgbaar met bal van polyurethaan in verschillende gewichten.